Seconed als werkgever

Na het eerste project, de Nootdorpboog, in 2004 van het Belgische moederbedrijf Seco op de Nederlandse markt bleek de kennis en kunde van Seco erg gewild te zijn in Nederland. Snel volgden andere projecten en werd de Nederlandse tak, Seconed, in 2007 officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

In de beginjaren werd Seconed vooral ingeschakeld voor complexe civiele bouwwerken. Tegenwoordig is Seconed ook niet meer weg te denken in diverse andere bouwtakken zoals utiliteitsbouw, industrie-, energie- en Leisure bouw. Wat met enkele projecten begon, is uitgegroeid tot een indrukwekkende portefeuille aan mooie, toonaangevende en complexe werken. En daar zijn wij trots op!

Voor ieder project worden de krachten gebundeld en zet ons toegewijde team van ingenieurs, inspecteurs en specialisten haar expertise in om voor onze opdrachtgevers de bouwkwaliteit te bewaken en de risico’s te minimaliseren. Met circa 300 hoogopgeleide ingenieurs binnen de Seco Group beschikken wij over een ongekende eigen ‘kennisbank’.

Samen met onze specialisten laat je al je kennis los op interessante bouwprojecten, waarbij je regelmatig wordt uitgedaagd door diverse vraagstukken en er nauw wordt samengewerkt met onze opdrachtgevers.

80% Van alle grote Nederlandse top projecten passeren voor onze ogen. Saai wordt het dus nooit!

Zeker niet als je vandaag en morgen op hoog niveau zeer specialistische berekeningen beoordeelt, de dag er na in de fabriek of op de bouwplaats staat om de uitvoering te beoordelen en weer een dag later in het vliegtuig zit op weg naar een meeting in Azië. De internationale markt lonkt en Seconed doet daar volop in mee.

Als je ergens snel kennis en ervaring wilt opbouwen, iets wilt zien van de (bouw)wereld of buiten de uitvoering wilt meemaken dan zit je bij Seconed helemaal goed.