Werken bij Seconed

Seconed hecht waarde aan een goede en voor alle betrokkenen heldere sollicitatieprocedure om te kijken of er een match is. Openheid staat hierin centraal.
Wij houden de volgende stappen aan in onze sollicitatieprocedure:

Sollicitatieprocedure:

 • Stap 1: Solliciteren

  Op onze website kun je direct solliciteren op een vacature. Vul jouw persoonlijke gegevens in, upload je cv en motivatiebrief en voeg eventueel een link naar je LinkedIn-profiel toe. Tevens is het mogelijk een mail te sturen met jouw CV+ motivatiebrief naar recruitment@seconed.nl.

 • Stap 2: Beoordeling

  Na binnenkomst van je sollicitatie krijg je zo spoedig mogelijk een ontvangstbevestiging toegestuurd met daarin vermeld een termijn waarbinnen nader bericht volgt. Ons managementteam bekijkt of je bij het profiel van de vacature past en er zal binnen tien werkdagen hierover uitsluitsel volgen.

 • Stap 3: Persoonlijke kennismaking

  Om elkaar goed te leren kennen en jouw ambities helder te krijgen nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Als dit gesprek positief verloopt volgt een tweede gesprek.

 • Stap 4: Vervolggesprek

  Wanneer we beiden terugkijken op een positieve kennismaking is het tijd om dieper in te gaan op de inhoud. In een tweede gesprek wordt samen gekeken naar jouw mogelijkheden en wensen.

 • Stap 5: Pre-employment screening (PES) / contractvoorstel

  Er zal tevens een persoonlijkheidstest (geen goede of foute antwoorden) en een algemene intelligentie test volgen die thuis in eigen omgeving kan worden afgelegd (hiervoor ontvang je per mail een link).

  Voor alle functies voeren we integriteitsonderzoek uit. Dit houdt in dat we je persoonlijke gegevens (zoals identiteit, referenties, diploma’s en Verklaring Omtrent het Gedrag) natrekken.

  Als al deze stappen positief zijn verlopen krijg je van ons een arbeidsvoorwaarden aanbod.

Solliciteren:

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false”]