De wereld is de speeltuin van Seconed

De wereld wordt steeds kleiner en globalisering dringt ook door tot de staalbouwwereld. In opdracht van diverse klanten voert Seconed inspecties uit over de hele wereld. Zo werden er de afgelopen jaren een 90-tal bezoeken uitgevoerd in China, Korea, Vietnam, Singapore, India en Dubai waarbij onder meer de productie van de staalconstructies voor de Waaslandhaven (China), de sluis van IJmuiden (Korea), onderdelen voor het panama kanaal (Korea), de Beatrixsluis (China), diverse gietstukken (China) en het Belwindproject (offshore windmolens in Vietnam) opgevolgd werden.

In de komende jaren zal Seconed deze trend verder doorzetten daar onder andere ook de sluis voor Terneuzen en de bijhorende bruggen in China geproduceerd zullen worden. Daar waar vroeger enkel de grote aannemers advies en opvolging vroegen bij Seconed om naar Azië te gaan, komen er nu ook vragen van staalbouwers, eindklanten en kleinere aannemers om hen te ondersteunen bij diverse staalprojecten die ze wensen uit te besteden ergens in de wereld!

Verfsystemen worden steeds complexer, lees kritischer, en het merendeel van de klanten wenst ook dat dit mee opgevolgd wordt. Om hier aan tegemoet te komen beschikt Seconed over meerdere Nace Level II en Nace Level III gecertificeerde verfinspecteurs die ter plaatse het aanbrengen van het verfsysteem kunnen beoordelen.