Interview met collega Jolie

Kun je wat meer vertellen over jouw functie bij Seconed?
Sinds november vorig jaar ben ik werkzaam bij Seconed als Secretaresse/Business Support medewerker. De taken binnen deze functie zijn heel divers!
Het klinkt misschien wat cliché maar geen week is hetzelfde, maar dat maakt mijn baan juist zo leuk!

Geen week is hetzelfde? Kun je iets meer vertellen over de invulling van jouw werkweek?
Mijn werkzaamheden liggen voornamelijk in de ondersteunende rol. Je kunt hier denken aan taken als bijvoorbeeld agendabeheer, projectondersteuning maar ook het bijhouden van onze media kanalen komt terug in mijn takenpakket.

Waarom ben je bij Seconed aan de slag gegaan?
”Goede vraag”, maar dat is eigenlijk heel spontaan gegaan. Door een oud collega werd ik getipt over een leuke vacature binnen Seconed. De branche was mij niet onbekend en de functieomschrijving sloot mooi aan bij mijn eerdere werkervaring. Meteen bij het eerste gesprek voelde ik een leuke klik en ook nadat het tweede gesprek positief werd afgesloten dacht ik ”hier zie ik mezelf wel werken”.

Wat is je achtergrond ?
In 2007 heb ik de opleiding Directiesecretaresse/Managementassistente afgerond. Direct na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan als projectsecretaresse en gedurende mijn loopbaan doorgegroeid naar Front Office medewerker. Ik heb in de loop der jaren mooie werkervaringen mogen opdoen die mij verder helpen in mijn huidige functie.

Hoe ervaar jij de samenwerking met jouw collega’s?
Vanaf dag één voelt het alsof ik in een warm bad terecht gekomen ben en dat gevoel heerst er voor mij nog altijd. De collega’s om mij heen zijn welwillend, behulpzaam en positief ingesteld. Dat maakte voor mij het inwerktraject (ondanks de corona maatregelen) erg prettig. Kort samengevat ”een mooie club mensen bij elkaar met ieder hun eigen specialisme”.

Onlangs heb je er een team met nieuwe collega’s bijgekregen door de overname van EFPC, wat betekent deze overname voor jou?
Ik kijk er enorm naar uit om de samenwerking aan te gaan met mijn nieuwe collega’s! Het is mooi om te zien dat Seconed zo’n groei doormaakt en dit terwijl ik hier nog maar een aantal maanden werkzaam ben. Dit maakt mij nieuwsgierig naar de toekomst. Ik kijk uit naar de samensmelting tussen beide partijen en zie dit met vertrouwen tegemoet.

Hoe zie jij jouw toekomst bij Seconed?
Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen, maar op welk gebied de focus gaat liggen is nog eventjes afwachten. In ieder geval zal ik altijd de samenwerking blijven opzoeken met andere afdelingen, waardoor kansen en mogelijkheden zich altijd zullen blijven voordoen. Ook door de overname van EFPC zullen in de toekomst mogelijk leuke uitdagingen op  mijn pad komen, ik kijk hier naar uit!