Wie is Seconed?

Wij zijn een onafhankelijke, deskundige en objectieve partner voor u in de bouw als het gaat om toetsen, inspecteren opleveren en auditen. Seconed is TIS (Technical Inspection Service) gecertificeerd en onderdeel van de Seco Group met meer dan 80 jaar ervaring en ruim 30.000 bouwprojecten die we succesvol hebben ondersteund. Dat maakt ons tot een partner met expertise op vrijwel ieder gebied als het om zekerheid en vertrouwen in bouwprojecten gaat, wij verzorgen alles voor u, van toetsing op aspecten tot zelfs het complete bouwbesluit.

Zekerheid van Seconed

Wij bieden u korte lijnen. Onze vaste contactpersonen zijn direct benaderbaar. Seconed heeft uitstekende referenties en deskundig en hoogwaardig opgeleide medewerkers in alle segmenten. Wij werken met ethiek en teamgeest, zijn objectief en onpartijdig en bieden u een gedegen werkwijze. Seconed onderscheidt zich in de markt met haar proactieve houding. U mag van ons verwachten dat wij al onze kennis, expertise en ervaring in processen met u delen om tot een optimaal resultaat te komen.

Waarom Seconed?

Seconed levert u zekerheid en vertrouwen, wat uiterst belangrijk is tussen u en uw bouwpartners. We toetsen de geleverde bouwkwaliteit en minimaliseren technische risico’s (lees: faalkosten).

Door onze kwaliteitsborging creëert u bijzondere meerwaarde voor uw projecten. Uw projecten zijn hierdoor gemakkelijker te verzekeren (o.a. Inherent Defects Insurance) en u biedt uw investeerders en financiers meer zekerheid.

Zie ook: