Seconed in actie!

De decembermaand

De decembermaand staat weer voor de deur. Voor vele van ons een leuke maand waarin genieten van lekker eten, drinken en wat gezelligheid centraal staan. Helaas is dit niet voor een ieder weggelegd en is de decembermaand een knoop in de maag. ‘Hoe ga ik er toch iets van maken deze kerst?’ ‘Heb ik genoeg budget om de kinderen een extraatje te kunnen geven?’ Vragen die voor velen van ons heel ver weg lijken, maar wel bij meer dan één miljoen Nederlanders door het hoofd spoken. Zij leven namelijk onder de armoedegrens. Laten we hier met z’n allen iets voor doen!

De Voedselbank Breda 

Gelukkig hebben we in Nederland de voedselbanken! De missie van de voedselbank Breda is om mensen in Breda, die dat nodig hebben, een steun in de rug te geven. Dat doen zij door hen, op verzoek van hulpverleners en/of na een inkomenstoets, wekelijks van gezond voedsel te voorzien. Hiermee bieden zij deelnemers de (financiële) ruimte en rust om er weer bovenop te komen.

Fantastisch dat de voedselbank uitsluitend werkt met vrijwilligers. Zij zetten zich iedere week belangeloos in (3 dagen en meer) voor de Voedselbank.

Seconed helpt! 

De collega’s van Seconed zijn een actie gestart om donaties in te zamelen voor de voedselbank in Breda. Ook is er een inzameling gestart met voedingsmiddelen. Je kunt hierbij denken aan houdbare producten zoals:

oploskoffie, suiker, houdbare melk, thee, peperkoek, drinkbouillon, pasta, rijst, crackers, groente conserven, broodbeleg, snacks en drogistarikelen zoals shampoo, tandpasta, handzeep, deodorant, pleister etc.

Samen hopen we zoveel mogelijk te kunnen inzamelen om zo de 568 huishoudens in Breda dat extraatje te kunnen bieden!

Op woensdag 16 december worden de artikelen samen met het donatiebedrag overhandigd. Mocht je graag willen helpen? Neem contact op met onze organisatrice: Femke Paantjens, te bereiken op telefoonnummer +31 (0)6 – 46 036 589. Of stuur een e-mail naar f.paantjens@groupseco.com.