Staalconstructies & Conservering

Onze staalspecialisten beheren het volledige spectrum van ontwerp tot productie en montage tot aan de conservering. We beschikken over de modernste programma’s om staalconstructies te toetsen in de 1ste, 2de of zelfs de 3de orde. We hebben lasingenieurs in dienst met talloze jaren ervaring en kennis van de verwerking van staalkwaliteiten tot S700, RVS, diverse duplex soorten en zelfs aluminium. Geboute of gelaste verbindingen, voorgespannen of geïnjecteerde bouten, ze passeren bijna dagelijks de revue.

Het conserveren van de staalconstructies wordt met de dag belangrijker, zeker wanneer het bruggen, sluizen of offshore constructies betreft. Om de kwaliteit te kunnen beoordelen beschikt Seconed over “NACE Level II en NACE Level III gecertificeerde coating inspectors”.

Seconed  maakt deel uit van verschillende commissies voor het opstellen en aanpassen van de eurocodes met betrekking tot het ontwerpen en produceren van staalconstructies. De normen hebben voor ons dan ook geen geheimen meer en we zijn op de hoogte van de achtergrond en geldigheid van de diverse formules en formuleringen.

Zie ook: